Risengrød med ristede æbler
1. juni 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Risengrød danner som regel par med kanelsukker, men her får grøden også selskab af saftige, ristede æbler og sprøde mandler.
Ingredienser
Sådan gør du
Kom ris, mælk, vand og salt i en gryde, og lad det koge under låg ved svag varme i ca. 40 minutter, til risen er mør. Rør jævnligt undervejs.
Skær æblerne i både, og rist dem i smør med kanel, salt og honning.
Servér risengrøden med lune æbler og ristede mandler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også vores klassiske opskrift på risengrød