Risengrød med kokosmælk

2. februar 2021 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Vil du kaste dig ud i en helt mælkefri risengrød, er denne grød med kokosmælk et godt bud. Grøden bliver lige så cremet og lækker, som den klassiske du kender.

Ingredienser

Sådan gør du

Lad ris, salt, kokosolie og 3 dl vand simre under låg i en gryde i 10 minutter. Rør rundt i gryden med en røreske jævnligt.
Tilsæt kokosmælk, den resterende vand og kanelstang. Kog risene på lav varme i ca. 30 minutter. Rør rundt i gryden jævnligt.
Smag grøden til med salt, og fisk kanelstangen op.
Servér gerne grøden med smør, sukker og kanel.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar