Risengrød med kanelsukker og smørklat

Risengrød med kanelsukker og en lille, kold smørklat kan nok få julesmilet frem på de fleste munde. Men spis bare grøden året rundt. Det er let, billig og hurtig mad!

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen. Bring vandet i kog i en stor gryde. Tilsæt risene, og lad dem koge i 2-3 minutter under omrøring.
Tilsæt mælk og vaniljestang, og rør, indtil det koger igen. Lad derefter risene simre under låg ved meget svag varme i 30 minutter. Rør i dem ofte!
Tag gryden af varmen, og tilsæt salt.
Rør sukker og stødt kanel sammen.
Servér risengrøden varm, drysset med et tyndt lag kanelsukker og med en klat smør i midten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: AOP

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar