Risengrød med kanelbagte æbler

30. januar 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Risengrød og kanel hører sammen, men sniger du et par æbler med ind i ligningen, gør det blot matchet endnu bedre.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl risene i en sigte. Hæld dem i en gryde sammen med mælk, og bring gryden i kog.
Lad gryden simre svagt under låg, og rør ofte, til du har en cremet risengrød. Smag til med salt.
Tænd ovnen på 175°. Skyl eller skræl æblerne, og skær dem i både. Læg dem i et ovnfast fad.
Smelt smørret i en kasserolle, og vend æblebådene i smeltet smør, kanel og rørsukker.
Sæt fadet i ovnen i 20 minutter, til æblebådene er flot gyldne. Servér dem som topping til risengrøden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar