Risengrød med kanelbagte æbler
30. januar 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Risengrød og kanel hører sammen, men sniger du et par æbler med ind i ligningen, gør det blot matchet endnu bedre.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl risene i en sigte. Hæld dem i en gryde sammen med mælk, og bring gryden i kog.
Lad gryden simre svagt under låg, og rør ofte, til du har en cremet risengrød. Smag til med salt.
Tænd ovnen på 175°. Skyl eller skræl æblerne, og skær dem i både. Læg dem i et ovnfast fad.
Smelt smørret i en kasserolle, og vend æblebådene i smeltet smør, kanel og rørsukker.
Sæt fadet i ovnen i 20 minutter, til æblebådene er flot gyldne. Servér dem som topping til risengrøden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk