Risengrød med abrikossirup

Prøv at servere risengrøden dryppet med en hjemmelavet og superfrisk abrikossirup. Det smager så skønt, at ingen tænker på hverken kanel eller smørklatter, i hvert fald for en stund.

Risengrød med abrikossirup
0-30 min.

(1)

February 11, 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Kogetid, risengrød: Ca. 50 minutter.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Risengrød er nemt at lave, men grøden brænder let på. Husk at røre rundt i gryden jævnligt. Sluk evt. for blusset, lidt før grøden er færdig, og lad den stå og trække færdig 10-20 minutter med låg på.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'