Risalamande med ristede mandler og kirsebærsauce

Juledesserten over dem alle! Risalamanden er, helt som du kender den – og så alligevel toppet med knasende honningristede mandler.

Risalamande med ristede mandler og kirsebærsauce
31-60 min.

(0)

February 19, 2021 af Morten SchouFoto: Stine Christiansen

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Har du tid, kan du også ”koge” risengrøden under dynen. Kog ris og mælk i 5 minutter under omrøring. Læg låg på gryden, pak den ind i en avis, og stil den ind i sengen under dynen. Der skal den stå i 1-1½ time.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Se også: Nem opskrift på hjemmelavet kirsebærsauce

Er du mere til helt klassisk risalamande? Så se vores lækre opskrift på mormors risalamande her!

Måske du også kan li'