Risalamande-is

Cremet flødeis med risalamande-smag er den perfekte dessert til dem, der ikke holder af den klassiske version – men selvfølgelig også til dem, der gør!

Risalamande-is
0-30 min.

(1)

December 18, 2017 af Cecilie Sofie SvenssonFoto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic
Bemærk:Kogetid, risengrød: Ca. 1 time. Afkøling, risengrød: Mindst 2 timer. Frysetid: Mindst 8 timer, gerne natten over.

Ingredienser

liter

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Se også: Risalamande-cheesecake – opskrift på lækker juledessert! 

Er du mere til klassisk risalamande? Så se vores lækre opskrift på mormors risalamande her!

Måske du også kan li'