Ris med teriyaki-grøntsager og koriander

31. august 2023 af .

Foto: columbus leth

Den umami-mættede teriyakisauce binder retten sammen og giver den smag af ferie i Østen.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter pakkens anvisninger.
Skræl gulerødderne, og skær dem i strimler. Skyl forårsløgene, og hak dem fint. Skyl blomkålen, og del den i små buketter. Pil hvidløgene, og skær dem i tynde skiver.
Del tofuen i små stykker.
Steg gulerødder og halvdelen af forårsløgene i olie i en wok i et par minutter. Tilsæt blomkålsbuketter og hvidløg, og steg i yderligere 2 minutter. Tilsæt tofu og teriyakisauce, og vend godt rundt. Krydr med limesaft, salt og peber.
Anret ris i dybe tallerkner, og top med stegte teriyaki-grøntsager, resten af forårsløgene og plukket koriander. Servér med limebåde og ekstra teriyakisauce.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar