Rimmet torsk med rødbede og sennepsfløde
Den klassiske torsk med sennepssauce, som bliver serveret i mange hjem til nytår, er her blevet opgraderet til rimmet torsk med sennepsfløde og sprøde rødbedebånd.
![Rimmet torsk med rødbede og sennepsfløde](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/rimmet-torsk-med-rodbede-og-sennepsflode_5012.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.3978827361563518&fp-y=0.661865234375&fp-z=1.2566516577977895)
0-30 min.
(1)
August 14, 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Bemærk:Torsken skal fryses mindst 24 timer inden brug.
Optøningstid: Natten over. Køletid: 12-24 timer.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner