Rimmede jomfruhummerhaler med agurk og karse

De rimmede jomfruhaler tilbereder næsten sig selv – bare start i god tid.

Rimmede jomfruhummerhaler med agurk og karse
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Bemærk:Antal personer: 4 (som let ret).

Ingredienser

personer
jomfruhummerhaler
20
salt
1 spsk.
sukker
1 spsk.

Til servering

cremefraiche 38 %
100 g
agurker
1
blomsterkarse
½ bakker
salt
peber
olivenolie
1 spsk.
godt brød
1

Udstyr

  • en lille gasbrænder

Sådan gør du

Pil jomfruhummerhalerne, og fjern tarmstrengen. Drys med salt og sukker, og sæt på køl i 2-3 timer.
Skyl herefter overskydende salt og sukker af jomfruhummerhalerne med koldt vand, og læg dem på et fad.
Brænd kort jomfruhummerhalerne med en lille gasbrænder.

Servering

Smør lidt cremefraiche på tallerkener, og anret jomfruhummerhalerne ovenpå.
Skyl agurken, og skær den i lange, tynde juliennestrimler. Læg dem oven på jomfruhummerhalerne sammen med blomsterkarse.
Krydr med salt og peber, og dryp med olie. Servér med godt brød.

Tip!

Blomsterkarse kaldes også tallerkensmækker og findes i krydderurteafdelingen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'