Rimmede jomfruhummerhaler med agurk og karse
De rimmede jomfruhaler tilbereder næsten sig selv – bare start i god tid.

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Bemærk:Antal personer: 4 (som let ret).
Ingredienser
personer
- jomfruhummerhaler
- 20
- salt
- 1 spsk.
- sukker
- 1 spsk.
Til servering
- cremefraiche 38 %
- 100 g
- agurker
- 1
- blomsterkarse
- ½ bakker
- salt
- peber
- olivenolie
- 1 spsk.
- godt brød
- 1
Udstyr
- en lille gasbrænder
Sådan gør du
Pil jomfruhummerhalerne, og fjern tarmstrengen. Drys med salt og sukker, og sæt på køl i 2-3 timer.
Skyl herefter overskydende salt og sukker af jomfruhummerhalerne med koldt vand, og læg dem på et fad.
Brænd kort jomfruhummerhalerne med en lille gasbrænder.
Servering
Smør lidt cremefraiche på tallerkener, og anret jomfruhummerhalerne ovenpå.
Skyl agurken, og skær den i lange, tynde juliennestrimler. Læg dem oven på jomfruhummerhalerne sammen med blomsterkarse.
Krydr med salt og peber, og dryp med olie. Servér med godt brød.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner