Rigatoni med aubergine og cherrytomater
24. november 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En både simpel og elegant pastaret med de fine, buttede rigatoni-rør, masser af grønt og søde, sprøde valnøddekerner.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen al dente i letsaltet vand, som anvist på emballagen.
Skær auberginen i tern, og hak hvidløgene.
Halvér cherrytomater, og hak valnøddekerner groft.
Steg aubergine og hvidløg i olivenolie ved god varme i 4-5 minutter.
Tilsæt tomater og valnødder, og lad retten stege videre i ca. 4 minutter.
Vend den friskkogte pasta i grøntsager og valnøddekerner på panden, og smag til med salt og peber.
Drys med hakket persille og revet parmesan, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk