Ricottapandekager med laks
7. januar 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Små buttede pandekager med laks, cremefraiche og dild smager herligt og ser også fine ud som en god forret eller som en del af julefrokostbuffeten.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv parmesanen fint. Bland ricotta, parmesan, hvedemel og æg.
Tilsæt salt. Hak dilden, og rør den i dejen.
Pisk æggehviden helt stiv, og vend den i.
Steg små pandekager i smør.
Hak rødløget fint. Anret kolde pandekager med laks, cremefraiche og rødløg. Pynt evt. med dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk