Ricottapandekager med laks

Små buttede pandekager med laks, cremefraiche og dild smager herligt og ser også fine ud som en god forret eller som en del af julefrokostbuffeten.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv parmesanen fint. Bland ricotta, parmesan, hvedemel og æg.
Tilsæt salt. Hak dilden, og rør den i dejen.
Pisk æggehviden helt stiv, og vend den i.
Steg små pandekager i smør.
Hak rødløget fint. Anret kolde pandekager med laks, cremefraiche og rødløg. Pynt evt. med dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
7. januar 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar