Rice Krispies-konfekt med Yankiebar
2. februar 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
De små, puffede ris giver et skønt knas til konfekten, der føles så let og luftig, at man snildt kan spise tre stykker!
Bemærk
Afkøling: Mindst 2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær Yankiebarerne i mindre stykker. Smelt dem sammen med smør i en gryde ved lav varme.
Tag gryden af varmen, når chokoladen er helt smeltet, og rør massen sammen med lidt flagesalt.
Vend Rice Krispies i den smeltede chokolademasse, og fordel massen i små konfektforme.
Sæt dem på køl i mindst 2 timer, til de er helt kolde.
Opbevar dem i en lukket beholder på køl indtil servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk