Rice Krispies-konfekt med Yankiebar

2. februar 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

De små, puffede ris giver et skønt knas til konfekten, der føles så let og luftig, at man snildt kan spise tre stykker!

Bemærk
Afkøling: Mindst 2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær Yankiebarerne i mindre stykker. Smelt dem sammen med smør i en gryde ved lav varme.
Tag gryden af varmen, når chokoladen er helt smeltet, og rør massen sammen med lidt flagesalt.
Vend Rice Krispies i den smeltede chokolademasse, og fordel massen i små konfektforme.
Sæt dem på køl i mindst 2 timer, til de er helt kolde.
Opbevar dem i en lukket beholder på køl indtil servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar