Ribssaft med gin og mynte

6. september 2021 af .

Foto: Aller Media

Kølig hjemmelavet ribssaft i glasset. Det er opskriften på en perfekt sommereftermiddag i haven.

Ingredienser

Sådan gør du

Pluk de groveste stilke af ribsene, og skyl bærrene i koldt vand.
Kog ribs i en gryde sammen med sukker, vand og halverede citroner. Lad det simre i 5 minutter.
Tag gryden af varmen, tilsæt mynte, og lad det trække i 20-25 minutter.
Sigt saften gennem en sigte, hæld den på skoldede flasker eller i en kande, og sæt den på køl.
Servér den kolde saft med isterninger og mynteblade – og evt. en lille smule gin.

Tip!

Lav evt. en stor portion af saften. Den kan holde sig i 2-3 uger på køl.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar