Ribsmousse

5. november 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Forkæl dine gæster med en enkel og lækker dessert, der smager af sol og sommer.

Bemærk
Køletid: 2 timer

Ingredienser

Udstyr

4 små portionsglas eller skåle

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kog ribs i en gryde sammen med vaniljestangen. Lad det småkoge i 5 minutter.
Lad ribspuréen køle af med vaniljestangen i.
Pisk æggehviden luftig med sukker og vaniljekorn. Fjern vaniljestangen, og fold ribspuréen i æggehviden.
Pisk fløden til skum, og fold den i ribsblandingen. Fordel moussen i skåle, evt. med en sprøjtepose, og sæt dem på køl i et par timer.
Pynt moussen med friske ribs, knust marengs og frisk skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar