Ribsmousse
5. november 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Forkæl dine gæster med en enkel og lækker dessert, der smager af sol og sommer.
Bemærk
Køletid: 2 timer
Ingredienser
Udstyr
4 små portionsglas eller skåle
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kog ribs i en gryde sammen med vaniljestangen. Lad det småkoge i 5 minutter.
Lad ribspuréen køle af med vaniljestangen i.
Pisk æggehviden luftig med sukker og vaniljekorn. Fjern vaniljestangen, og fold ribspuréen i æggehviden.
Pisk fløden til skum, og fold den i ribsblandingen. Fordel moussen i skåle, evt. med en sprøjtepose, og sæt dem på køl i et par timer.
Pynt moussen med friske ribs, knust marengs og frisk skovsyre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk