Ribollita – toscansk bønnesuppe

27. februar 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

Den toscanske suppe er fyldt med masser af grøntsager og smagfulde borlottibønner, der giver en dejlig konsistens og god mæthedsfornemmelse.

Ingredienser

Sådan gør du

Bring bouillonen i kog i en gryde.
Pil og hak løget. Rens svampene, og skær dem i skiver. Skræl gulerødderne, og skær dem i tern. Skyl bladsellerien, og skær den i tynde skiver.
Hæld alle grøntsagerne i gryden, kog op, og lad det simre i 10 minutter.
Skyl savojkålen, og riv bladene i mindre stykker. Hæld dem i gryden sammen med de hakkede tomater og bønner, og kog i yderligere et par minutter. Smag til med salt og peber.
Servér suppen med lidt pesto på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar