Ribeye og grillet hjertesalat med kærnemælksdressing
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Line Falck
Lad det meste af stokken sidde på salaterne, når de skal grilles.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne. Kog dem al dente i saltet vand, og hæld vandet fra.
Steg kartoflerne i olie på en pande, til de får farve.
Vend kartoflerne med hakket purløg og evt. lidt flagesalt.
Rør honning og sennep sammen. Pisk kærnemælk i med en gaffel. Smag til med salt og peber. Drys friskbælgede ærter i dressingen.
Skyl og flæk hjertesalaterne. Pensl med olivenolie, og krydr med salt og peber. Steg dem i 3 minutter på hver side på en (grill)pande eller en havegrill.
Pensl bøfferne med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Grill bøfferne i 3 minutter på hver side, og servér med grillet salat, kartofler og kærnemælksdressing.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk