Ribeye og grillet hjertesalat med kærnemælksdressing

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Lad det meste af stokken sidde på salaterne, når de skal grilles.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne. Kog dem al dente i saltet vand, og hæld vandet fra.
Steg kartoflerne i olie på en pande, til de får farve.
Vend kartoflerne med hakket purløg og evt. lidt flagesalt.
Rør honning og sennep sammen. Pisk kærnemælk i med en gaffel. Smag til med salt og peber. Drys friskbælgede ærter i dressingen.
Skyl og flæk hjertesalaterne. Pensl med olivenolie, og krydr med salt og peber. Steg dem i 3 minutter på hver side på en (grill)pande eller en havegrill.
Pensl bøfferne med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Grill bøfferne i 3 minutter på hver side, og servér med grillet salat, kartofler og kærnemælksdressing.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar