Ribbenssteg med ovnbagte rodfrugter, kålsalat og nudler

Ribbenssteg serveres typisk med rødkål og brun sauce, men hvorfor ikke trylle retten om til en ny hverdagsklassiker med sunde rodfrugter og hvidkål?

Ribbenssteg med ovnbagte rodfrugter, kålsalat og nudler
0-30 min.

(1)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Ovntid, ribbenssteg: 1 time og 45 minutter. Ovntid, rudfrugter: 30 minutter.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Five spice er en kinesisk blanding af fem krydderier: Stjerneanis, nelliker, fennikelfrø, sichuanpeber og kinesisk kanel. Kan du ikke skaffe five spice, kan du krydre med så mange af de krydderier fra blandingen, som du har.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'