Ribbenssandwich
27. november 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Har du rester af flæskesteg fra dagen før, kan du bruge dem til sandwichen. Så er der hurtigt lækker herremad på bordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 150°. Rids sværen på ribbensstegen, og gnid den godt med salt. Steg den i 1½ time, og slut af med en hurtig tur under grillen, så sværen bliver sprød. Lad den trække i 10 minutter, før den skæres i skiver.
Skyl agurken, og skær den i helt tynde skiver, f.eks. på et mandolinjern. Vend skiverne med salt i en skål, og lad det trække i 15 minutter. Hæld overskydende saft og salt fra.
Opløs sukkeret i eddike og kogende vand i en skål. Tilsæt agurkerne, og lad dem trække i et kvarter.
Skyl rødkålen, og skær den i tynde strimler. Pil rødløget, og skær det i tynde strimler. Vend kål og løg med olie, eddike, sennep, salt og peber i en skål. Kram kålen let med hænderne, så kålen bliver blødere.
Skyl stikkelsbærrene, og vend dem i kålsalaten.
Smør burgerbollerne med mayonnaise. Top med kålsalat, skiver af ribbenssteg og syltede agurker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk