Rib eye-steaks med kryddersmør
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Mhm, en stor og saftig bøf! Her serveres rib eye-steaken med sennep og kryddersmør, som er en perfekt smagskombination.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv citronskallen fint. Hak basilikum og estragon.
Rør smørret sammen med citronskal, krydderurter og salt.
Form kryddersmøret som en tyk pølse, pak den ind i husholdningsfilm, og læg den i køleskabet mindst ½ time.
Smør steaksene med sennep på begge sider, og krydr med peber.
Pensl steaksene med olie, og grill dem i 5-6 minutter på hver side. Servér dem med skiver af kryddersmør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk