Rhubarb sour

9. marts 2023 af .

Foto: Columbus Leth

En sour er altid en god idé! Her i en smuk lyserød version med rabarbersaft.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl rabarberne, og skær dem i grove skiver. Hæld dem i en kasserolle sammen med vand og sukker, og lad det hele simre i 10-15 minutter. Sluk, og lad det trække i yderligere 10-15 minutter.
Sigt lagen, og lad den afkøle helt - gerne natten over.
Fyld en shaker med isterninger. Hæld rabarberlage, vodka, citronsaft og æggehvide i, og ryst grundigt i et ½ minuts tid.
Sigt drinken over i et koldt glas. Dryp med Angostura, pynt med skovsyre, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar