Rhubarb sour
9. marts 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
En sour er altid en god idé! Her i en smuk lyserød version med rabarbersaft.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl rabarberne, og skær dem i grove skiver. Hæld dem i en kasserolle sammen med vand og sukker, og lad det hele simre i 10-15 minutter. Sluk, og lad det trække i yderligere 10-15 minutter.
Sigt lagen, og lad den afkøle helt - gerne natten over.
Fyld en shaker med isterninger. Hæld rabarberlage, vodka, citronsaft og æggehvide i, og ryst grundigt i et ½ minuts tid.
Sigt drinken over i et koldt glas. Dryp med Angostura, pynt med skovsyre, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk