Rejesalat med dildmayonnaise
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
En moderne udgave af den traditionelle rejecocktail med dildmayonnaise og avocado.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æggeblommer, sennep og eddike sammen.
Tilsæt olie i en tynd stråle, mens du stadig pisker kraftigt. Pas på ikke at tilsætte olien for hurtigt, da mayonnaisen så vil skille.
Smag til med salt og peber, og vend finthakket dild i.
Pil rejerne, hvis de har skal på.
Skyl salaten, og fordel den på tallerkener. Halvér avocadoerne, fjern stenene, og skær avocadokødet i skiver.
Fordel avocadoskiverne over salaten. Pres citronsaft hen over, og top med rejer og finthakket dild.
Servér salaten med dildmayonnaise og brød til.
Tip!
Hvis du bruger nyfangede fjordrejer, bliver salaten ekstra lækker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også:Klassisk rejecocktail
Powered by Froala Editor