Rejer og ananas i rød karry
17. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Denne spicy karryret leder tankerne hen på sol og varme i Thailand. Servér retten med glasnudler, limebåde, thaibasilikumblade og forårsløg for den helt autentiske smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løgene. Skyl auberginen, og skær den i tern. Skær skrællen af ananassen, og skær ananaskødet i tern.
Varm en wok op med de 2 slags olie, og steg karrypastaen af i olien. Tilsæt løg, aubergine og ananas, og lad det stege i 3-4 minutter, til det har taget farve.
Vend rejerne i retten, og lad dem stege med et øjeblik. Tilsæt kokosmælk og basilikumblade. Lad retten koge igennem i et par minutter. Smag til med limesaft og fiskesauce.
Kog risnudler efter anvisningen på pakken.
Rens og hak chili og forårsløg. Top retten med thaibasilikum, chili og forårsløg, og servér med kogte risnudler og limefrugt skåret i både.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk