Rejer med sursød chilisauce

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

En opskrift på saftige rejer med inspiration fra det asiatiske køkken, der både kan serveres som forret eller som en del af tapasbordet eller buffeten.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil rejerne, og fjern tarmstrengen. Rul rejerne i kikærte- eller durummel.
Steg rejerne sprøde i olie på en pande, det tager blot et par minutter.
Rør eddike og sukker sammen med finthakket chili.
Pynt rejerne med plukket koriander, og server straks med sursød chilisauce til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar