Rejer med sursød chilisauce
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En opskrift på saftige rejer med inspiration fra det asiatiske køkken, der både kan serveres som forret eller som en del af tapasbordet eller buffeten.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil rejerne, og fjern tarmstrengen. Rul rejerne i kikærte- eller durummel.
Steg rejerne sprøde i olie på en pande, det tager blot et par minutter.
Rør eddike og sukker sammen med finthakket chili.
Pynt rejerne med plukket koriander, og server straks med sursød chilisauce til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk