Rejer indienne
9. juni 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Rejer smager ikke af meget i sig selv, og de får en sej og gummiagtig konsistens, hvis de tilberedes for længe. Prøv at lave en hurtig sauce af lidt grøntsager stegt i karry og cayennepeber og afrundet med madlavningsfløde. Vend rejer og ris i lige inden servering, og send smagsløgene på udflugt til Indien.
Ingredienser
Sådan gør du
Afdryp rejerne i en sigte.
Hak porren fint, og steg den i en blanding af smør, karry og cayennepeber.
Skær forårsløg og gulerødder i ca. 1 cm tykke skiver og peberfrugt i tern. Vend dem på panden, og lad dem stege med i 1 minut.
Hæld fløde, tomatpuré, eddike og soja på. Bring saucen i kog, og lad den snurre et par minutter.
Rør rejer i, varm retten igennem, og smag til med salt og peber.
Kog ris efter pakkens anvisning, og servér med lidt grofthakket dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk