Rejer i hvidløg og chili

15. november 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Denne ret får du i en rund lerskål på alle anstændige tapassteder i Spanien. Lav den selv − det er superlet!

Ingredienser

Sådan gør du

Pil rejerne, og rens dem. Pil hvidløg, og skær i tynde skiver. Skær chili i tynde ringe.
Steg hvidløg og chili i olie på en pande ved mellemhøj varme. Læg rejerne på panden, og steg dem i 2-3 minutter, til de bliver lyserøde.
Smag til med citronsaft og fintrevet citronskal, og drys med finthakket persille i. Servér med godt brød.

Tip!

Rejerne er ikke krydret med salt og peber, fordi hvidløg, chili og rejer skal have lov til at smage igennem. Men du skal selvfølgelig have lov til at give dem et drys, hvis du bedst kan lide det sådan.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar