Rejer i gul karry med squash og sukkerærter
17. maj 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Den gule karrypasta er mild i smagen, så hele familien kan spise med. Dosér selv sambal oelek, hvis du ønsker mere krudt i retten.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil rødløget, og skær det i tynde både. Skyl squashen, skær den i skiver og derefter i halve. Skyl sukkerærter og tomater, og skær tomaterne i halve.
Steg rødløg, squash og sukkerærter i de to slags olie i panden i 1-2 minutter. Tilsæt karrypasta, og steg videre i ca. ½ minut. Hæld sambal oelek, kokosmælk og friskpresset limesaft i panden, bring saucen i kog, og lad den småkoge i 5 minutter.
Tilsæt rejer og tomater, og kog i ca. 5 minutter, til rejerne er tøet op og er blevet lyserøde. Smag til med salt og peber.
Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen, og servér til rejer i gul karry. Top retten med frisk koriander, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk