Rejefrikadeller og kål med koriander

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Frikadeller med tigerrejer har en mild og lækker smag, og i denne udgave får de et asiatisk udtryk.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak torskefileterne groft i en foodprocessor. Rør fiskekødet med salt og peber i en skål. Tilsæt mel, mælk og æg, og rør til en ensartet fars. Pil tigerrejerne, og fjern tarmstrengen. Hak rejerne, og vend dem i farsen.
Rens forårsløg og chili, og hak begge dele fint. Hak dild fint. Vend løg, chili og dild i fiskefarsen, og rør grundigt rundt.
Varm en pande godt op med olie og smør, form små fiskefrikadeller med en ske, og steg dem gyldne og sprøde på begge sider i 2-3 minutter. Skru ned for varmen, og steg dem færdige på panden i ca. 8 minutter.
Skræl gulerødderne. Snit gulerødder og kål i fine strimler. Hak koriander, men tag nogle blade fra til pynt. Bland grøntsager og hakket koriander.
Rør riseddike med sesamolie i en skål, og krydr med salt og peber. Vend grøntsagerne med dressingen, og pynt med korianderblade. Servér en skefuld kålsalat sammen med sprøde tigerrejedeller.

Tip!

Hvis du ikke lige kan få fat i tigerrejer, kan en håndfuld almindelige rejer eller lidt fersk eller røget laks hakkes og bruges i fiskefarsen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar