Rejedeller med ærtesalat

Skal det gå hurtigt, uden at det bliver kedeligt, er disse små asiatisk-inspirerede fiskefrikadeller med koriander, rejer og lime oplagte at kaste sig over.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør farsen sammen med hakkede rejer, revet limeskal og finthakket koriander.
Form farsen til små frikadeller, og steg dem i lidt olie i ca. 3 minutter på hver side ved middel varme.
Halvér sugarsnaps på langs, og giv dem et hurtigt opkog sammen med ærterne.
Rør soja, fiskesauce, limesaft og sukker sammen med finthakket chili.
Servér dippen til dellerne sammen med ærtesalaten. Pynt evt. med ærteskud.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
12. maj 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar