Rejedeller med ærtesalat
12. maj 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Skal det gå hurtigt, uden at det bliver kedeligt, er disse små asiatisk-inspirerede fiskefrikadeller med koriander, rejer og lime oplagte at kaste sig over.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør farsen sammen med hakkede rejer, revet limeskal og finthakket koriander.
Form farsen til små frikadeller, og steg dem i lidt olie i ca. 3 minutter på hver side ved middel varme.
Halvér sugarsnaps på langs, og giv dem et hurtigt opkog sammen med ærterne.
Rør soja, fiskesauce, limesaft og sukker sammen med finthakket chili.
Servér dippen til dellerne sammen med ærtesalaten. Pynt evt. med ærteskud.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk