Rejecocktail med thousand island-dressing

16. maj 2021 af .

Foto: Columbus Leth

En klassisk og simpel rejecocktail med hjemmelavet thousand island-dressing. Det går aldrig af mode!

Ingredienser

Sådan gør du

Rør cremefraiche med mayonnaise, ketchup, paprika, karry og evt. HP-sauce.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Skær spidskål i tynde strimler. Skyl og halvér tomaterne.
Skyl sugarsnaps, og skær dem i tynde strimler. Skyl agurken, og skær den i små tern.
Læg en skefuld dressing i bunden af serveringsglas, og fyld op med spidskål, tomat, sugersnaps og agurk.
Fordel rejerne i glassene, og dryp med dressing.
Pynt med agurke- og citronskiver, persille og et drys peber, og servér med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Sådan laver du verdens bedste rejecocktail

En klassisk rejecocktail går aldrig af mode. Den smager nemlig skønt som forret eller som en del af en buffet. Heldigvis er den nem at lave!

Du skal bruge noget grønt, thousand island-dressing og rejer i lage. I denne opskrift laves dressingen fra bunden, men har du travlt, kan du sagtens købe en færdiglavet i supermarkedet.

Det grønne indslag kan også sagtens byttes ud. Har du f.eks. køleren fyldt med iceberg eller en anden grøn salat, så brug endelig det.

Rejerne i en klassisk rejecocktail er typisk små rejer i lage. Skal din forret være ekstra luksuriøs, kan du bruge store, pillede rejer.

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar