Rejecocktail med Thousand Island-dressing

En klassisk og simpel rejecocktail med hjemmelavet thousand island-dressing. Mums!

Bemærk
Antal personer: 4 (som forret).

Ingredienser

Sådan gør du

Rør cremefraiche med mayonnaise, ketchup, paprika, karry og evt. HP Sauce. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Skær spidskål i tynde strimler. Skyl og halvér tomaterne. Skyl sugarsnaps, og skær dem i tynde strimler. Skyl agurken, og skær den i små tern.
Læg en skefuld dressing i bunden af serveringsglas, og fyld op med spidskål, tomat, sugersnaps og agurk.
Fordel rejerne i glassene, og dryp med dressing.
Pynt med agurke- og citronskiver, persille og et drys peber, og servér med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar