Rejecocktail med Thousand Island-dressing
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En klassisk og simpel rejecocktail med hjemmelavet thousand island-dressing. Mums!
Bemærk
Antal personer: 4 (som forret).
Ingredienser
Sådan gør du
Rør cremefraiche med mayonnaise, ketchup, paprika, karry og evt. HP Sauce. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Skær spidskål i tynde strimler. Skyl og halvér tomaterne. Skyl sugarsnaps, og skær dem i tynde strimler. Skyl agurken, og skær den i små tern.
Læg en skefuld dressing i bunden af serveringsglas, og fyld op med spidskål, tomat, sugersnaps og agurk.
Fordel rejerne i glassene, og dryp med dressing.
Pynt med agurke- og citronskiver, persille og et drys peber, og servér med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk