Rejecocktail med mango, avocado og thousand island-dressing
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Et lækkert tvist af den traditionelle rejecocktail med frisk smag af mango og avocado.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen.
Hæld de frosne edamamebønner i en skål, og overhæld dem med kogende vand. Hæld vandet fra skålen efter 5 minutter.
Skyl hjertesalaten, og snit den fint. Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Skræl mangoen, skær stenen fri, og skær mangokødet i tern. Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
Rør cremefraiche, ketchup, mayonnaise, HP-sauce og paprika sammen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Anret de afdryppede nudler i bunden af portionsskålene, og fordel edamamebønner, hjertesalat, avocado, mango, tomater og rejer i små bunker oven på nudlerne. Servér rejecocktails med thousand island-dressing og brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på rejecocktail
Powered by Froala Editor