Rejecocktail med mango, avocado og thousand island-dressing

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Et lækkert tvist af den traditionelle rejecocktail med frisk smag af mango og avocado.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen.
Hæld de frosne edamamebønner i en skål, og overhæld dem med kogende vand. Hæld vandet fra skålen efter 5 minutter.
Skyl hjertesalaten, og snit den fint. Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Skræl mangoen, skær stenen fri, og skær mangokødet i tern. Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
Rør cremefraiche, ketchup, mayonnaise, HP-sauce og paprika sammen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Anret de afdryppede nudler i bunden af portionsskålene, og fordel edamamebønner, hjertesalat, avocado, mango, tomater og rejer i små bunker oven på nudlerne. Servér rejecocktails med thousand island-dressing og brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar