Regnbuesalat med misodressing

20. juli 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Navnet i sig selv er meget appellerende og kommer selvfølgelig fra salatens mange smukke farver. Denne opskrift er inspireret af japansk kålsalat og toppes med misodressing og sesamfrø for det sidste japanske pift.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv gulerødder og squash i tynde strimler.
Snit rød- og hvidkål fint, brug evt. en kålhøvl, så er det supernemt.
Snit grønkålen fint.
Anret de forskellige grøntsager i dybe skåle eller tallerkner.
Rør miso, soja, limesaft og sesamolie sammen, og smag til med honning, salt og peber.
Hæld dressingen hen over grøntsagerne, drys med lidt sesam, og servér gerne med groft brød.

Tip!

Salaten kan sagtens spises dagen efter, hvis der er noget tilovers.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar