Regnbuesalat med misodressing
20. juli 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Navnet i sig selv er meget appellerende og kommer selvfølgelig fra salatens mange smukke farver. Denne opskrift er inspireret af japansk kålsalat og toppes med misodressing og sesamfrø for det sidste japanske pift.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv gulerødder og squash i tynde strimler.
Snit rød- og hvidkål fint, brug evt. en kålhøvl, så er det supernemt.
Snit grønkålen fint.
Anret de forskellige grøntsager i dybe skåle eller tallerkner.
Rør miso, soja, limesaft og sesamolie sammen, og smag til med honning, salt og peber.
Hæld dressingen hen over grøntsagerne, drys med lidt sesam, og servér gerne med groft brød.
Tip!
Salaten kan sagtens spises dagen efter, hvis der er noget tilovers.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk