Regnbuesalat med kidneybønner og parmaskinke
10. august 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Øjet bliver glad af de mange flotte farver, som salaten her har – og munden nyder godt af de forskellige smage og konsistenser.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Læg skinken på en bageplade beklædt med bagepapir, og rist den sprød i ovnen i 6-8 minutter. Afkøl, og knæk kødet i mindre stykker.
Hæld bønnerne i en sigte, og skyl dem i koldt vand.
Snit de to slags kål fint, skær peberfrugter i mundrette stykker, og riv gulerødderne. Vend alle tre ting med bønner og skinke.
Bland skal og saft fra citronen med olie, eddike og peber. Mos det med en gaffel sammen med avocadoen.
Dryp avocadodressingen over salaten, pynt med friske krydderurter, og servér med en skive brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk