Regnbueis med hindbær, hvid chokolade og lakrids
21. marts 2019
af
Maja Ambeck Vase.
Foto: Columbus Leth
Ren nostalgi med et twist af lakrids.
Bemærk
Frysetid: Mindst 3 timer.
Ingredienser
Udstyr
Udstyr
en ismaskine
Sådan gør du
Varm chokolade og fløde langsomt op i en gryde. Rør rundt til chokoladen er smeltet, og tag straks gryden af varmen. Rør lakridssirup i,<br />
og dernæst mælk lidt ad gangen.
Kør massen på ismaskine, og fordel den færdige is i bunden af 10 små glas. Stil glassene i fryseren, mens du laver den hvide chokoladeis.
Varm chokolade og fløde langsomt op i en gryde. Rør rundt til chokoladen er smeltet, og tag straks gryden af varmen. Rør sukker i. Rør mælk i lidt ad gangen.
Kør massen på ismaskine, og fordel den færdige is oven på lakridsisen. Stil glassene tilbage i fryseren.
Blend hindbær og sukker, og si kernerne fra hindbærrene fra. Bland hindbærpuré, fløde, mælk og citronsaft, og kør massen på ismaskine.
Fordel den færdige is oven på den hvide chokoladeis, og stil glassene tilbage i fryseren indtil servering.
Tip!
Sæt de små glas i fryseren en times tid inden, du går i gang med opskriften, så er de iskolde og får ikke isen til at smelte, når du fylder den i.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk