Rawfood: Lasagne med tre slags creme
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
En rå lasagne med masser af smag gør lykke, selvom man ikke er rawfoodspiser på fuld tid. Kan også serveres som en raffineret forret.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær soltørrede tomater, peberfrugt og tomater i grove stykker, og blend dem i en minihakker til en fin, blød konsistens. Smag til med cayennepeber.
Rens champignonerne, og hak dem helt fint sammen med oliven og pinjekerner. Hak forårsløg fint for sig selv, og bland dem med champignoner og olie. Smag til med lidt salt og peber.
Blend avocadokød og hakket hvidløg i en minihakker eller med en stavblender til en blød mos. Smag til med citronsaft og lidt salt.
Skyl squashene, og skær dem i meget tynde skiver på den lange led, gerne på et mandolinjern. Læg squashskiverne i lag direkte på tallerkener med de 3 slags creme imellem. Læg 2-3 skiver squash imellem hvert lag.
Du bestemmer selv, hvilken rækkefølge cremerne skal komme i, og hvilken creme du vil have øverst. Drys hele basilikumblade på toppen. Servér evt. en skål grøn salat ved siden af.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk