Annonce

Raw-kugler med rosiner

Raw-kugler med rosiner
0-30 min.

(1)

June 21, 2021 af AnnonceFoto: ANNONCE

De fleste af os kender følelsen af lavt blodsukker – altså trangen til søde sager – og hvis vi først stikker hånden i slikskålen blot en enkelt gang, er det svært at holde op igen!

Grøntsagsstave med hummus, kålchips og saltede nødder er rigtig gode mellemmåltider til den salte sult, men nogle gange har vi bare lyst til noget sødt. I de tilfælde er rosiner en nem, hurtig og lækker snack, som sagtens kan afhjælpe sulten og hæve blodsukkeret. 

Californiske rosiner

Da californiske rosiner er både dyrket og tørret naturligt i solen, er de naturligt søde og lækre og kan bruges til et hav af forskellige ting. I Danmark bruger vi dem typisk i bagværk som rosinboller, kanelsnegle og Luciabrød eller i almindeligt brød. Du kan bruge rosiner i salater, i varme retter, oven på din morgenmad – eller du kan spise dem som et lækkert og sundt lille mellemmåltid, der giver dig ekstra energi til at komme igennem dagen.

Her får du opskriften på de bedste raw-kugler med rosiner, som bare skal blendes og ikke bages. De er perfekte til at tage med på farten, når du lige har brug for en hurtig snack.

NATURLIGT SØDE OG LÆKRE CALIFORNISKE ROSINER

I den varme og solrige San Joaquin-dal i Californien dyrkes og tørres de kernefri grønne vindruer, Thompson Seedless, og bliver til mørke, saftige rosiner. Fordi californiske rosiner bliver tørret naturligt i solen og ikke kunstigt, er de naturligt sødere og skal ikke tilsættes sukker. Californiske rosiner er altså en energikilde, som ikke får blodsukkeret til at stige hurtigt, men i stedet frigiver energien langsomt.

Californiske rosiner indeholder masser af vitaminer og mineraler, blandt andet kalium, calcium, jern, magnesium, fosfor, zink, A-, B-, C- og E-vitamin. Tilskuddet af jern, fosfor, kalium og magnesium giver bedre blodomløb, og C-vitaminen styrker immunforsvaret.

Læs mere om California Raisins på Facebook, på Instagram eller her.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'