Raw chokoladekage med kokos

Saftig og lækker kage, du kan lave helt uden ovn. Den skal nemlig ikke bages og indeholder i øvrigt heller ikke hverken sukker eller mel.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend dadler, kakao og nødder i en foodprocessor eller multihakker.
Bland massen med kokosmel, kokosmælk, havregryn og honning.
Kom massen i en lille bradepande (ca. 18 x 24 cm),og glat overfladen med en ske.
Sæt det i køleskabet til næste dag.
Skær kagen ud i passende små stykker, og opbevar dem koldt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
16. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar