Raw chokoladekage med kokos
16. december 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Saftig og lækker kage, du kan lave helt uden ovn. Den skal nemlig ikke bages og indeholder i øvrigt heller ikke hverken sukker eller mel.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend dadler, kakao og nødder i en foodprocessor eller multihakker.
Bland massen med kokosmel, kokosmælk, havregryn og honning.
Kom massen i en lille bradepande (ca. 18 x 24 cm),og glat overfladen med en ske.
Sæt det i køleskabet til næste dag.
Skær kagen ud i passende små stykker, og opbevar dem koldt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk