Ravioli med parmaskinke, soltørrede tomater og salviesmør
Foto: Betina Hastoft
Hjemmelavet ravioli smager bare bedst, og så er det slet ikke så svært, som det lyder – det kræver dog lidt tid i køkkenet.
Ingredienser
Udstyr
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Hjemmelavet ravioli
Det lyder måske meget besværligt, men det er det faktisk ikke. Lav en simpel pastadej, rul den ud, læg en skefuld fyld, og luk dem med en gaffel.
Med eller uden udstyr
Du kan ælte din dej i hånden eller på en røremaskine. Derefter kan du rulle dejen ud med en kagerulle eller en pastamaskine. Fyldet rører du blot sammen i en skål med en ske. Til sidst lukker du pastaerne ved at pensle lidt sammenpisket æg i kanten og trykker dem sammen med en gaffel. Alternativt kan du bruge en ravioli-udstikker.
Trin for trin
Følg opskriften ovenfor, og få hjælp af trin for trin-billederne herunder:
- Pisk æg og olie i melet lidt ad gangen, til det hele samler sig.
- Ælt dejen grundigt i 5-10 minutter, til den er fast og smidig.
- Stik dejen ud i cirkler på 6 cm i diameter med et glas eller en udstikker.
- Rør fyldet sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
- Læg 1 tsk. raviolifyld på midten af halvdelen af dejcirklerne.
- Pensl med æg, og læg en dejcirkel ovenpå. Tryk dem sammen med en gaffel.