Ratatouille-salat med chorizo
26. oktober 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: Aller Media
Simpel salat med masser af smag og fylde, der mest af alt minder om en god ratatouille, hvor squash, aubergine og tomater grilles. Vend perlebyg og chorizo i, og du har et skønt måltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl perlebyggen, og kog den mør i ca. 20 minutter, tilsæt salt.
Skyl squash og aubergine, og skær dem i skiver. Skyl tomaterne. Pil og pres hvidløg.
Vend squash, aubergine og tomater med olivenolie, salt og hvidløg.
Grill grøntsagerne på en varm grill eller grillpande. Skær tomaterne i mundrette stykker.
Grill pølserne, og skær dem evt. i mindre stykker. Vend kogt perlebyg, grønt og pølser sammen.
Smag til med olivenolie, en smule balsamico og salt. Vend frisk oregano i salaten. Servér straks.
Tip!
Salaten er også dejlig uden chorizo i, som et simpelt vegetarisk måltid.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk