Ratatouille med oliven og frisk basilikum
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Ratatouille er lækre og saftige grøntsager, som er bagt i ovnen og egner sig som tilbehør til det meste mad. Prøv fx at servere det til en grydestegt kylling eller på buffetbordet.
Bemærk
Antal personer: 4 (som tilbehør).
Ingredienser
Sådan gør du
Rens forårsløg, og skær dem igennem på langs. Skyl squash, peberfrugt og aubergine, og skær dem i skiver.
Pensl grøntsagerne med olivenolie, og grill dem på begge sider.
Fordel grøntsagerne i en grillpande eller grillbakke sammen med skyllede cherrytomater, oliven og plukket basilikum.
Krydr med salt og peber, og dryp med lidt olivenolie
Lad blandingen varme igennem på grillen i ca. 30 minutter, til det er faldet sammen, og alt er gennemstegt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk