Ratatouille med oliven og frisk basilikum

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Ratatouille er lækre og saftige grøntsager, som er bagt i ovnen og egner sig som tilbehør til det meste mad. Prøv fx at servere det til en grydestegt kylling eller på buffetbordet.

Bemærk
Antal personer: 4 (som tilbehør).

Ingredienser

Sådan gør du

Rens forårsløg, og skær dem igennem på langs. Skyl squash, peberfrugt og aubergine, og skær dem i skiver.
Pensl grøntsagerne med olivenolie, og grill dem på begge sider.
Fordel grøntsagerne i en grillpande eller grillbakke sammen med skyllede cherrytomater, oliven og plukket basilikum.
Krydr med salt og peber, og dryp med lidt olivenolie
Lad blandingen varme igennem på grillen i ca. 30 minutter, til det er faldet sammen, og alt er gennemstegt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar