Ramsløgpesto

23. marts 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Når ramsløgene dukker op i skoven, spreder der sig det dejligste duft. Forvandl de grønne blade til en god pesto med parmesan og pinjekerner.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv parmesanen, og hak ramsløgene groft.
Blend olivenolie og pinjekerner.
Tilsæt parmesan, ramsløg og hvidløg, og blend til en jævn masse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar