Ramensuppe med svampe og oksekød

Ramensuppe er Japans mest kendte street food. Har du ikke mulighed for at tage til Tokyo og smage den ægte vare, må du kaste dig ud i en hjemmelavet version. Lad den hjemmekogte bouillon småsimre på komfuret, så den får maksimalt med smag, imens du hakker og snitter alle de forskellige ingredienser, der skal i suppen.

Ramensuppe med svampe og oksekød
31-60 min.

(0)

November 27, 2020 af Linn GrubbströmFoto: Maria Warnke Nørregaard
Bemærk:Kogetid: Mindst 1½ time.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Ramensuppe smager absolut bedst med misopasta i bouillonen. Kan du ikke finde misopasta i dit supermarked, kan du finde det i flere forskellige danske webshops og i udvalgte helsekostbutikker.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'