Ramen med svinekød og grønkål
18. februar 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Ramen er en japansk nudelsuppe. Basen er kraftig, så suppen kan tåle masser af grøntsager, f.eks. grønkål, peberfrugt, gulerødder og forårsløg, som i opskriften, du får her. Men du kan også kigge i grøntsagsskuffen og prøve dig frem med lige de råvarer, du har på lager.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog nudlerne efter pakkens anvisning. Kog æggene, til de er smilende. Overhæld begge dele med koldt vand.
Brun kødet 2-3 minutter på hver side i olivenolie.
Riv ingefær og hvidløg, og lad det koge op i hønsebouillonen.
Snit grønkålsblade fint. Skær peberfrugt, gulerødder og svinekød i strimler og forårsløg i skrå skiver. Vend det i suppen, varm retten igennem 4-5 minutter, og smag til med soja.
Servér suppen i skåle eller dybe tallerkener sammen med nudlerne, og læg halverede æg på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Den bedste opskrift på ramen
Powered by Froala Editor