Ramen med svampe og pocherede æg
Japanerne ramte plet, da de i sin tid opfandt ramen. Det er ikke bare en utroligt flot ret, de forskellige smagskombinationer sidder også lige i skabet. Denne opskrift er med svampe og pocherede æg, og du kan nyde den alene eller med et godt stykke brød til.
![Ramen med svampe og pocherede æg](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/ramen-med-svampe-og-pocherede-aeg_12116.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5134292840707884&fp-y=0.6397731763425673&fp-z=1.1135435493628418)
0-30 min.
(0)
November 25, 2021 af Winnie MethmannFoto: Winnie Methmann
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Prøv også: Den bedste opskrift på ramen
Powered by Froala Editor