Ramen med rød karry og kylling

29. september 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Rød karrypasta er uundværligt i det thailandske køkken, hvor det især giver smag til retter med kokosmælk.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil hvidløg, og hak det fint. Skræl ingefær, og riv den fint. Steg ingefær, hvidløg og rød karry i olie i en gryde i 2 minutter. Tilsæt bouillon, kokosmælk og tahin, og skru ned til lav varme.
Rens champignonerne, skær dem i kvarter, og lad dem koge med i gryden i et par minutter.
Tilsæt kyllingefileter, og lad dem koge i 15 minutter. Tag kyllingefileterne op, og del dem i mindre stykker med 2 gafler. Læg herefter kyllingestykkerne tilbage i gryden.
Kog nudlerne i en gryde efter anvisningen på pakken.
Skyl peberfrugt, og skær den i tynde, aflange stykker. Skyl og pluk basilikum.
Rør basilikum og peberfrugt i gryden, og lad suppen simre i yderligere 3-4 minutter. Smag suppen til med limesaft og tilsæt evt. lidt mere rød karry.
Rens enokisvampene. Skyl forårsløg, og skær dem i tynde skiver. Skyl og pluk koriander. Servér suppen med enokisvampe, forårsløg og koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar