Annonce
Ramen med oksekød og grøntsager
28. november 2019
af
Annonce.
Foto: Annonce
Powered by Froala Editor
Ingredienser
Sådan gør du
Kog nudlerne i en gryde efter anvisningen på pakken.
Rens chili, og skær dem i grove stykker. Rens citrongræs, mas det let fladt med den flade side af en kniv, og skær det i grove stykker.<br />
Kog bouillon op i en gryde sammen med chili og citrongræs, og lad det simre 10 minutter.
Rens forårsløg og porre, og snit dem i skrå stykker. Rens svampene, og skær dem i skiver. Skræl gulerødder, og skær dem i tynde stave, evt. på et juliennejern.
Rist svampene i lidt sesamolie på en pande.
Pil og hak hvidløg fint, og svits det i en gryde i lidt sesamolie. Steg kødet i hvidløget.<br />
Hæld sojasauce, hoisinsauce, chilisauce og risvinseddike i gryden, og steg kødet, til næsten al væden er fordampet.
Anret nudler, svampe, gulerødder, forårsløg og porre i dybe tallerkener sammen med kødet.
Kassér chili og citrongræs, og hæld den varme bouillon over grøntsagerne. Drys evt. med mynte, og servér.
Tip!
Hoisinsauce er en klassisk kinesisk sauce, der får sin krydrede smag fra bl.a. sojabønnepasta, sesamfrø, chili og hvidløg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Den bedste opskrift på ramen
Powered by Froala Editor