Ramen med oksekød og æg

Ramen er en japansk suppe, hvor nudler, kød og grønt serveres i en kraftig og lidt stærk bouillon.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl broccoli, og del den i små buketter. Rens champignoner, og skær dem i grove skiver.
Steg bøfferne i smør på en pande i 2-3 minutter på hver side, så de stadig er rosa indeni. Tag bøfferne af (lad dem hvile på en tallerken),og steg broccoli og champignoner på panden, til de begynder at tage farve. Tag dem herefter af.
Hæld bouillon og nudler i en gryde, og bring det i kog. Skræl og riv ingefær. Rens chili, og hak den helt fint, og vend den i gryden sammen med ingefær. Tilsæt soja og fiskesauce, og smag suppen til. Læg broccoli og champignoner i gryden, og hold suppens temperatur lige under kogepunktet.
Kog æggene i en anden gryde i ca. 7 minutter. Hæld koldt vand over, pil æggene, og halvér dem.
Skær bøfferne i tynde skiver. Fordel suppen i skåle, og anret æg og bøf over.
Rens og snit forårsløg. Pluk koriander. Skyl bønnespirer. Skær limefrugt i både.
Servér suppen med forårsløg, koriander og bønnespirer, og servér med limebåde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
6. august 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar