Ramen med miso og svinebryst
17. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Ramen er en japansk suppe, der er fuld af smag! Med udonnudler, svinekød og masser af grøntsager mætter suppen godt.
Bemærk
Kogetid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Brun svinebrystet i olie i en stor stegegryde.
Skræl og hak ingefær. Rens porren, og skær den i grove stykker. Lad ingefær og porre stege med i gryden, og tilsæt herefter vand, soja, sukker og sake. Lad det simre i 1 time.
Tag kødet op, og kog væsken ind, til den bliver som sirup. Steg kødet i siruppen, til det er glaseret. Lad det trække i 10 minutter, og skær det herefter i tynde skiver.
Kog nudlerne i bouillonen, og læg dem i skåle (lad bouillonen blive i gryden). Skyl bønnespirer, rens enokisvampe, og fordel dem oven på nudlerne sammen med majs.
Bring bouillonen i gryden i kog igen, og smag den til med misopasta, sojasauce og risvinseddike.
Hæld den skoldhede bouillon over nudlerne i skålene, og top med skiver af svinebryst samt koriander og chilisauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Den bedste opskrift på ramen
Powered by Froala Editor