Ramen med miso og svinebryst

17. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Ramen er en japansk suppe, der er fuld af smag! Med udonnudler, svinekød og masser af grøntsager mætter suppen godt.

Bemærk
Kogetid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Brun svinebrystet i olie i en stor stegegryde.
Skræl og hak ingefær. Rens porren, og skær den i grove stykker. Lad ingefær og porre stege med i gryden, og tilsæt herefter vand, soja, sukker og sake. Lad det simre i 1 time.
Tag kødet op, og kog væsken ind, til den bliver som sirup. Steg kødet i siruppen, til det er glaseret. Lad det trække i 10 minutter, og skær det herefter i tynde skiver.
Kog nudlerne i bouillonen, og læg dem i skåle (lad bouillonen blive i gryden). Skyl bønnespirer, rens enokisvampe, og fordel dem oven på nudlerne sammen med majs.
Bring bouillonen i gryden i kog igen, og smag den til med misopasta, sojasauce og risvinseddike.
Hæld den skoldhede bouillon over nudlerne i skålene, og top med skiver af svinebryst samt koriander og chilisauce.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar