Råmarineret torsk med gule beder
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
De gule beder passer flot til den råmarinerede torsk i både farve og smag.
Bemærk
Fisken bliver nænsomt koldkogt af citrusmarinaden, men spørg alligevel efter torsk af sashimi-kvalitet hos din fiskehandler.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens beder og kinaradise, og skær dem i tynde skiver, fx på et mandolinjern.
Pres saften af appelsin og citron, og rør saften sammen med havtorn.
Rens og hak forårsløg fint, vend dem i citrusmarinaden, og smag til med salt og peber.
Skær fisken i tynde skiver, og vend den i marinaden. Lad fisken trække i 1 minut, til den begynder at blive mælkehvid.
Anret fisken på portionstallerkener, og dryp med lidt af marinaden og lidt olivenolie.
Pynt med skiver af beder og radiser, og afslut med finthakket purløg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk