Råmarineret torsk med gule beder

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

De gule beder passer flot til den råmarinerede torsk i både farve og smag.

Bemærk
Fisken bliver nænsomt koldkogt af citrusmarinaden, men spørg alligevel efter torsk af sashimi-kvalitet hos din fiskehandler.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens beder og kinaradise, og skær dem i tynde skiver, fx på et mandolinjern.
Pres saften af appelsin og citron, og rør saften sammen med havtorn.
Rens og hak forårsløg fint, vend dem i citrusmarinaden, og smag til med salt og peber.
Skær fisken i tynde skiver, og vend den i marinaden. Lad fisken trække i 1 minut, til den begynder at blive mælkehvid.
Anret fisken på portionstallerkener, og dryp med lidt af marinaden og lidt olivenolie.
Pynt med skiver af beder og radiser, og afslut med finthakket purløg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar